RAW: Usnjena denarnica VAULT

Nov izdelek

Model VAULT je glede na zunanje dimenzije nekoliko manjši model RAW denarnice. Je lasten dizajnerski izdelek. Takoj ko denarnico odpremo, lahko vidimo, da je  narejena po načelu ELEGANTNO ENOSTAVNO. To pa ravno zato, ker je to denarnica za moške. Moški pa velikokrat iščejo enostavne rešitve. Denarnica VAULT je ravno to. Enostavna rešitev za zaščito vašega denarja in dopolnitev vašega stila. Shranite lahko enako količino denarja in kartic kot v večje denarnice, čeprav je po zunanjih merah nekoliko manjša. Razlog pa je ta, da v VAULT vstavite kartice pokonci. Zato je prostor dodobra izkoriščen. 

Vsebuje 5 prostorov za gotovino in kartice. Največji  žep je predviden za gotovino. Na levi in desni strani pa sta še dva žepa katera lahko nosita 3-4 kartice vsak. Prav tako je vsakemu žepu dodana spredaj še reža za kartici, ki ju uporabljate najpogosteje.

Lahko si izberete v barvah kot jih vidite na slikah. Ali pa sami poveste kakšno bi imeli - skratka po vašem stilu in okusu (več na info@misterbeardo.si).

Več podatkov

69,90 €

Več podatkov

  • Vsi izdelki so v celoti ročno narejeni. Od prvega reza do zadnjega šiva. 
  • Uporabljam samo naravno oziroma vegetabilno usnje v naravni kožni barvi ali pa v barvah, ki jih najdete v naravi.
  • Glede na to, da se uporablja samo vegetabilno usnje, je le to nekoliko debelejše, zato ima tudi zelo dolgo življenjsko dobo (10 let in več). 
  • Smisel izdelkov RAW je, da so praktični in v svojem bistvu prijetni, saj je želja, da ko si enkrat privoščite RAW uživate vsakič ko svoj unikat vidite ali ga uporabite.