UPPERCUT 7 izdelkov.

Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov
 • Hitri ogled
  21,00 € Na zalogi

  Je POMADA, ki je uporabna za največje število ali pa bi lahko rekli, da za praktično vse stile. Narejena je na vodni osnovi, kar pomeni, da se lahko izpere. Zaradi svoje unikatne formule pa skoraj ne vemo, da jo imamo na laseh, saj ne daje občutka teže klasičnih pomad.

  21,00 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  21,00 € Na zalogi

  Ekstremno težka pomada. Narejena na zelo tradicionalen način. Odporna na znoj z nežnim vonjem mete.  Že ko se boste s prstom prvič dotaknili te pomade boste vedeli kaj vas čaka.  Takoj ko boste zajeli želeno količino iz pločevinke boste videli, da vsebina, ki se je niste dotaknili ostane na mestu. 

  21,00 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  21,00 € Na zalogi

  Ta pomada je zelo posebna, saj jo nekateri uvrstijo me kreme za lase, drugi med voske. Vseeno ima vse lastnosti pomade z dodatkom karakterja voska in nanosa kreme.  Efekt je srednje močen do močen z prijetnim vonjem limete.  

  21,00 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  13,20 € Ni na zalogi

  To je to. Če iščete vosek za brke, ste si verjetno pustili brke. No, in to je to. Sedaj pa jih še oblikujte. Stilov je ogromno…Dali, Anchor, Sellec, Zorro, Penciil, vaš lasten, potrebujete samo še pravi vosek, da stil oblikujete.  Za nas je edini pravi za to nalogo naš MO WAX.

  13,20 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Hitri ogled
  16,40 € Na zalogi

  Z veseljem vam ponudimo naš  balm za brado. Narejen je ravno za to, da s pravo količino ukrotite še tako divjo brado. Je nekoliko bolj tekoč kot običajni balmi za urejanje brade, ampak ravno zato da vam olajša delo. Seveda poleg funkcije, da vašo brado izpopolni jo absolutno tudi neguje in navlaži. Brade ne naredi sijoče ali mastne.

  16,40 €
  Na zalogi
 • Hitri ogled
  12,00 € Ni na zalogi

  Če dovolite naj navedemo tri dejstva za našo motivacijo, ko smo izdelovali kremo/peno za britje. - Veliko moških se brije, naj bo to brada ali lasje - Veliko moških poskrbi za kožo po britju - Veliko moških ne mara vonja po vrtnicah ali katerega drugega efekta po britju.

  12,00 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
 • Hitri ogled
  19,90 € Ni na zalogi

  Je najmlajša članica v družini pomad.  Kar pa zagotovo ne pomeni, da ni zvezda. Uporabna je za najširši spekter pričesk. Po učinku nekoliko sorodna Deluxe pomadi, vendar s to največjo razliko, da je efekt popolnoma mat. Na laseh se je praktično ne vidi. Tako, da obdrži naravni lesk las. 

  19,90 €
  V košarico Več
  Ni na zalogi
Prikazujem 1 - 7 od 7 izdelkov