Dapper Dan Milo za britje SANDALWOOD

Nov izdelek

Milo za britje z eteričnim oljem in učinkom sandalovine, je originalno milo na osnovi glicerina. Z znano formulo trdih mil za britje značilnih za obdobje 30ih let 20. Stoletja. Izdelano je iz najboljših sestavin ožigosano in zavito v pravi papir. Mehka  gosta pena, kot stepena smetana, ki jo boste izvabili iz mila, vam bo ponudila izjemne občutke, ki jih pri britju do sedaj še niste poznali.

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

8,90 €

Več podatkov

Kako uporabljati:

- Vaš obraz in brado umijte s toplo vodo in ga osušite z brisačo

- Milo odvijte in ga  položite v skodelico ali posodici, ki naj bo le malo večja od mila. Nato ga pritisnite ob dno posode. Posoda naj ima čim bolj ravno dno, pomembno pa je tudi da ni prevelika. Saj boste nato milo prelili z vročo vodo, ampak naj voda ne vdre pod milo.

- Milo nato prelijte z vročo vodo, tako, da bo dobro prekrito. Nato na milo postavite čopič za nanos brivske pene. Čopič  naj bo v vodi ravno toliko, da se  konice ščetin dobro navlažijo.

- Po 20 do 30 sekundah s pomočjo čopiča odlijte vodo.

- Milo je pripravljeno. S krožnimi gibi čopiča, pričnite krožiti po milu. To ponavljajte toliko časa dokler ne prične nastajati pena. Dalj časa ko boste to počeli več pene bo nastalo. Ob enem pa bo postaja vedno bolj čvrsta.

- Kakšna naj bo pena ni pravil. Taka kot je všeč vam