RAW: Usnjena denarnica Fulcrum Povečaj

RAW: Usnjena denarnica FULCRUM Svetlo rjava

Nov izdelek

Denarnica FULCRUM je resnično ELEGANTNO ENOSTAVEN izdelek RAW. Seveda gre za popolnoma lasten dizajn. Pri Fulcrumu se vam bo vse dogajalo na eni roki. Njena velikost je nekje za povprečno moško dlan. Zasnovana je tako, da v njo shranite lahko dejansko vse. Ko jo odprete in razprete, najdete osnovni žep, v katerega lahko varno shranite tako gotovino kot kovance. 

Ostala dva žepa pa sta najbolj primerna za varovanje kartic. Prostora je nekje za 6-8 kartic. Zaradi zapiranja s pokrovom na zapiralni gumb, je tako vsa vsebina,ki jo boste zaupali FULCRUMu, zanesljivo na varnem.

Dimenzije: 11 x 9 cm

Lahko si izberete v barvah kot jih vidite na slikah. Ali pa sami poveste kakšno bi imeli - skratka po vašem stilu in okusu (več na info@misterbeardo.si).

Več podatkov

Pozor: Zadnji kosi na zalogi!

59,90 €

Več podatkov

  • Vsi izdelki so v celoti ročno narejeni. Od prvega reza do zadnjega šiva. 
  • Uporabljam samo naravno oziroma vegetabilno usnje v naravni kožni barvi ali pa v barvah, ki jih najdete v naravi.
  • Glede na to, da se uporablja samo vegetabilno usnje, je le to nekoliko debelejše, zato ima tudi zelo dolgo življenjsko dobo (10 let in več). 
  • Smisel izdelkov RAW je, da so praktični in v svojem bistvu prijetni, saj je želja, da ko si enkrat privoščite RAW uživate vsakič ko svoj unikat vidite ali ga uporabite.