Erotično olje za brado  Dapper Dan 25 ml Povečaj

Erotično olje za brado Dapper Dan 25 ml

Nov izdelek

Olje za nego in britje brade DAPPER DAN, je kljub svoji tradicionalnosti in zvestobi časa iz 30ih let 20. stoletja, popolnoma unikatno in zelo posebno. Ustvarjen je zato, da vam kožo naredi in ohrani mlado, neguje in omehča vašo brado, ter, da z vonjem pri nežnejšem spolu pustite zelo poseben vtis! 

Več podatkov

Tega izdelka ni več na zalogi

18,90 €

Več podatkov

V svoji formuli vsebuje olja bergamotke, pačulija in amirisa kateri izrazito delujejo kot afrodiziak.

Seveda pa vsebuje tudi  vlažilno mandljevo olje in negovalno olje jojobe, ki preprečujeta vnetje in draženje kože. Ne smemo pa izpustiti tudi pomlajevalno ricinusovo in arganovo olje, ki prebudita celično regeneracijo kože.

 Vseh sedem olj, ki se nahaja v steklenički, spada med najbolj cenjena olja in so najvišje kvalitete.

 Že samo ime vam pove, da je olje primerno tako za nego brade in kože pod njo, kot tudi za mokro britje.

 Vrhunec uporabe pa je unikaten vonj. Drzna dišava ki zaznamuje moškega, ki ga nosi in stimulira ženske.  Vonj je zelo naraven in na prvi dih skoraj nezaznaven. Šele čez kak trenutek zaznaš prelivanje toplote dimljenega lesa, prijeten ton citrusa in na koncu sladko – kisli pridih.

 

 Uporaba kot negovalno olje za brado:

Uporabite kapalko, ki je v steklenički. Nanesite 3-5 kapljic olja na dlan (odvisno kakšno brado imate). Nato raznesite olje med obe dlani in ga nežno nanesite na brado v smeri rasti dlak -od zgoraj navzdol-. Vtrite vse do kože, ne pozabite del pod brado. Za bolj enakomeren nanos si lahko pomagate z glavnikom. Z vtiranjem olja boste ob enem tudi pospešili cirkulacijo krvi v koži in koreninah dlak. Na koncu oblikujte brado v želeno obliko. 

 Uporaba kot olje za britje:

Navlažite kožo oziroma brado kjer boste brili ali pa uporabite brisačo, katero najprej prepojite v vroči vodi in jo nato dobro ožemite, da ne kaplja. Nato brado za minuto ali dve ovijte z brisačo. Pomembno je, da sta koža in brada rahlo navlaženi. Nato nanesite 3-5 kapljic olja na brado (odvisno kakšno brado imate) po enakem postopku kot pri nanašanju za nego. Tako je koža in brada pripravljena za britje. Uporabite svojo najljubšo britvico ali brivski aparat za mokro britje.  Brivsko peno uporabite samo, če vi tako želite. Drugače pa je samo olje dovolj. Saj sta vlažna toplota in olje za brado DAPPER DAN popolna kombinacija.

Ob vsem tem pa vas bo olje razvajalo s svojo aromaterapijo.

Prepustite se!